Εγγραφή | Χάρτης | Aγαπημένα | NewsLetter | Αποστολή σε φίλο | English  
 

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
 
 


Η εταιρεία διαθέτει ένα πλούσιο χρωματολόγιο, με μεγάλη ποικιλία αποχρώσεων, σε συνεργασία πάντα με πιστοποιημένα βαφεία και οίκους παραγωγής χρωμάτων - πούδρας που μπορούν να καλύψουν κάθε αρχιτεκτονική ανάγκη του κτιρίου και κάθε αισθητική επιθυμία σας.

 

Όλες οι κατασκευές αλουμινίου όπως πόρτες, παράθυρα, παντζούρια ρολά, υαλοπετάσματα, γκαραζόπορτες, κ.λ.π. έχουν την δυνατότητα πλέον να βαφούν σε μια πληθώρα χρωματικών αποχρώσεων σε RAL, MAT, SPECIAL EFFECT ΜΕΤΑΛΛΙΚΑ, POLYDROX, ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ  ΑΠΟΜΙΜΗΣΗΣ ΞΥΛΟΥ KAI ΔΙΕΡΓΑΣΙΑ ΑΝΟΔΕΙΩΣΗΣ.          

Όλες οι μονάδες ηλεκτροστατικής βαφής  και ανοδείωσης  που συνεργάζεται η εταιρεία είναι οι πλέον σύγχρονες και αξιόπιστες στο χώρο και διαθέτουν πιστοποιήσεις QUALICOAT SEASIDE CLASS, QUALANOD  (έναντι της διάβρωσης, καταλληλότητας σε παραθαλάσσιες περιοχές ή με ιδιαιτερότητες σε άλλους διαβρωτικούς παράγοντες.

(ενδέχεται η απεικόνιση των χρωμάτων στον υπολογιστή να διαφέρει μερικώς από το πραγματικό χρώμα. Ζητείστε να σας αποσταλεί χρωματολόγιο ή επισκεφθείτε κάποια από τις εκθέσεις της εταιρείας).


Alotek
ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ
ΣΧΕΔΙΟ «ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ – ΑΝΑΒΑΘΜΙΖΩ ΣΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ» ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ...
  περισσότερα
Γνωρίστε την Τεχνολογία I2  ELVIAL   Ενημερωθείτε στο ακόλουθο...
  περισσότερα
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ – ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ «ΔΙΑΡΘΡΩΤΙΚΗ...
  περισσότερα
ΑΡΧΕΙΟ ΝΕΩΝ
 
ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ