Εγγραφή | Χάρτης | Aγαπημένα | NewsLetter | Αποστολή σε φίλο | English  
 

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
 
 


Σχεδιασμός

Βασική επιδίωξη της εταιρείας αποτελεί η πλήρη ικανοποίηση του πελάτη. Για τον λόγο αυτό, όλοι, στο τμήμα που εμπλέκεται ο καθένας μεριμνούν για την απόλυτη πλήρωση των απαιτήσεων του πελάτη.
Όλο το ανθρώπινο δυναμικό της εταιρείας, βρίσκεται πάντα δίπλα στον πελάτη, να κατανοήσει τις ανάγκες του, να αναζητήσει την βέλτιστη λύση, η οποία μέσα μέσω της τεχνογνωσίας και των πιστοποιημένων υλικών θα υλοποιηθεί.

Ο σχεδιασμός ενός προϊόντος μπορεί να ξεκινήσει από το μηδέν. Αρχικά γίνεται η αποσαφήνιση των προδιαγραφών του προϊόντος σε στενή συνεργασία με τον πελάτη. Στην συνέχεια όταν, οι προδιαγραφές αποσαφηνιστούν και συμφωνηθούν, στην συνέχεια σχεδιάζονται όλες οι πιθανές εναλλακτικές λύσεις κατασκευής του προϊόντος.

Κάθε πιθανή λύση που επεξεργαζόμαστε, την συζητούμε με τον πελάτη, και ελέγχουμε αν ικανοποιεί τις απαιτήσεις του.

Φροντίζουμε να είμαστε πάντα με ειλικρίνεια δίπλα στον πελάτη, πριν και μετά την πώληση, για οτιδήποτε χρειαστεί. Πιστεύουμε ότι η συνεργασία μας με τον πελάτη ξεκινά με την πώληση, (και δεν τελειώνει με αυτή), ενώ συνεχίζει όσο έχει στην καθημερινότητα του να τον εξυπηρετούν δικά μας προϊόντα.


Alotek
ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ
ΣΧΕΔΙΟ «ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ – ΑΝΑΒΑΘΜΙΖΩ ΣΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ» ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ...
  περισσότερα
Γνωρίστε την Τεχνολογία I2  ELVIAL   Ενημερωθείτε στο ακόλουθο...
  περισσότερα
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ – ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ «ΔΙΑΡΘΡΩΤΙΚΗ...
  περισσότερα
ΑΡΧΕΙΟ ΝΕΩΝ
 
ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ