Εγγραφή | Χάρτης | Aγαπημένα | NewsLetter | Αποστολή σε φίλο | English  
 

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
 
 


Εταιρεία
ALOTEK
Κουφώματα Αλουμινίου | Υαλοπετάσματα

Η εταιρεία ALOTEK αναπτύσσεται δυναμικά στο χώρο κατασκευής Κουφωμάτων Αλουμινίου και Συνθετικών, Πορτών, Ειδικών Κατασκευών, Γκαραζόπορτων, Υαλοπετασμάτων, Αιθρίων και πλήθος άλλων προϊόντων που είναι αναγκαία στην Σύγχρονη Κατοικία.
Alotek

Με σταθερά βήματα και μέσα από συνεχή προσπάθεια βελτίωσης κατάφερε να εδραιωθεί στον κλάδο της, να καταστεί Πρωτοπόρος και ως μια από τις πλέον βέλτιστες επιλογές για κάθε πελάτη στον Ελλαδικό χώρο, ο οποίος απαιτεί Ποιότητα και Αξιοπιστία στα Έργα του, γεγονός που αποδεικνύεται μέσα από την Συνεργασία της Εταιρείας με σημαντικούς πελάτες, τα έργα των οποίων διακρίνονται από υψηλές απαιτήσεις κατασκευαστικών λύσεων και προδιαγραφών.

Παράλληλα συνεργάζεται με τους μεγαλύτερους προμηθευτές όπως Schuco, Elvial, ALUMINCO, IDECO κ.λ.π.

Alotek
Alotek
Με το εξειδικευμένο προσωπικό στην εφαρμογή των πλέον σύγχρονων τεχνολογικών μεθόδων παραγωγής, την τεχνική κατάρτιση και την σύγχρονη υλικοτεχνική υποδομή που διαθέτει, μπορεί να υλοποιήσει κάθε έργο που της ανατεθεί.

Τα προϊόντα που κατασκευάζει και διαθέτει στους πελάτες της διακρίνονται για την Υψηλή Θερμομονωτική τους ικανότητα, την Αισθητική τους Τελειότητα, την Ασφάλεια και την Λειτουργικότητα.
Alotek
Σύγχρονοι συνδυασμοί χρωμάτων και υλικών δημιουργούν έναν κατάλογο προϊόντων που είναι μοναδικός στην ποιότητα και στην ποικιλία, ο οποίος μπορεί να καλύψει κάθε επιθυμία και ανάγκη σχεδιασμού. Οι σύγχρονες αρχιτεκτονικές τάσεις, αλλά και οι παραδοσιακές επιβάλλουν ειδικές κατασκευές. Η απόδειξη είναι τα μεγάλα έργα που έχει αναλάβει, που είναι αντάξια του ονόματός της, ανταποκρινόμενη μοναδικά στις αρχιτεκτονικές απαιτήσεις των καιρών. Alotek
Alotek

Alotek
ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ
ΣΧΕΔΙΟ «ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ – ΑΝΑΒΑΘΜΙΖΩ ΣΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ» ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ...
  περισσότερα
Γνωρίστε την Τεχνολογία I2  ELVIAL   Ενημερωθείτε στο ακόλουθο...
  περισσότερα
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ – ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ «ΔΙΑΡΘΡΩΤΙΚΗ...
  περισσότερα
ΑΡΧΕΙΟ ΝΕΩΝ
 
ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ